Продължете към съдържанието

Привлечи мъжа на мечтите си – ефективна техника

Здравей, прекрасна!

Споделям с теб мощна техника за това как можеш да привлечеш с лекота мечтания от теб партньор.

Първата стъпка към това да привлечем мъжа на мечтите си е да си изясним за какво конкретно мечтаем. Ако нямаме визия за това какви качества искаме човекът до нас да притежава, то ние може често да попадаме на неподходящи партньори. Докато, ако сме наясно за базисните качества, които са ценни за нас, ние можем веднага да ги разпознаем в човека отсреща, когато го срещнем. За целта са ти нужни три отделни бели листа, химикалка и удобно местенце, където да се усамотиш.

Ще направим по три описания по точките, които предстои да ти изброя като за всяко описание е хубаво да сядаш на ново място с нова обстановка. Например, докато пишете първия списък на първия бял лист може да си на кухненската маса, за втория списък да го напишеш върху бюрото или на дивана, за третия списък – трето различно място. Това е необходимо, за да можеш да се настроиш, че всеки списък е индивидуален и е възможно дори да бъде с различна вибрация така, както се променя и обстановката, в която го пишеш. Започваме:

1.Опиши подробно как изглежда/ какви качества притежава/ каква енергия има мъжът, с когото би искала да правиш секс?

Опиши в детайли всичко, което ти се появи като образ на сексуален и мъжествен мъж, с когото искаш да правите бурен, страстен, изпълнен с множество оргазми секс. Сега ти е паднало да си измислиш перфектния за теб любовник.

2.Опиши подробно как изглежда/ какви качества притежава/ каква енергия има мъжът, за когото искаш да се ожениш?

Сега направи нов списък, на нов лист, седнала на ново място, като опишеш в него мечтания от теб съпруг. Какви качества трябва да притежава той, за да приемеш да сте семейство заедно? Как трябва да се държи с теб? Как си представяш ежедневието с него? Изненадва ли те? Води ли те на романтични почивки? Как си общувате в ежедневието? Как си пасват твоята и неговата енергия? Представи си всичко детайлно и го опиши на листа.

3.Опиши подробно как изглежда/ какви качества притежава/ каква енергия има мъжа, на когото искаш да родиш деца?

Представете си го отново като картина. Как изглежда бащата на децата ти? Как се държи с теб и с децата ти той? Добър и грижовен баща ли е? Какво правите заедно като семейство? На какво учи децата? Как си общувате в семейството? Какво те е привлякло в него, за да решиш да му родиш деца и да избереш точно него, а не някой друг?

След като вече си написала тези три списъка, то прочети ги отново и огради общото между тях, това, което е общо – това е идеалният за теб партньор.

Сега, когато имаш този събирателен образ, вече имаш основата от знаци, ориентири, за които да се оглеждаш при контакта си с мъжете около теб. Повярвай, че идеалният за теб партньор съществува и се приближава към теб с всеки изминал ден, нужно е единствено да си с отворени очи и сърце, за да го разпознаеш, когато го срещнеш! Пожелавам ти от сърце да обичаш и да бъдеш обичана!

С любов,
Михаела

18 коментара за “Привлечи мъжа на мечтите си – ефективна техника”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

YouTube
YouTube
Instagram