Продължете към съдържанието

Градеж на една стабилна връзка- споделено от практиката

Израснах във времена, в които всички приказки завършваха по един и същи начин –

“И заживяли дълго и щастливо..” Да, обаче, колко дълго са живяли щастливо заедно така и не се споменава в нито една от приказките. А аз от малка бях любопитно дете и много силно исках да разбера как продължава хубавата приказка, уви, много по-късно като жена открих за себе си продължението на тези приказки.

В ежедневната ми практика като консултант по личностно развитие животът ме среща с прекрасни дами, които се чувстват дълбоко нещастни в любовния си живот и усещам, че е ценно да ти споделя открито за връзките и по-важното – да поговорим за илюзиите, които имаме по отношение на връзките.

Тези илюзии са се формирали през годините от примера на родителите ни, от споделения опит на приятелите и приятелките ни, от рекламите, от книгите, от менторите дори и т.н. Списъкът за снабдяване с “илюзия” е безкраен и може да се каже, че всеки в някакъв момент е имал поне една илюзия за любовта, а други гордо си ги носят в чувалче.

Хайде да уточним – Как разбираме, че живеем в илюзия?

– Не съм щастлива/а с нея/ него, но не искам да се развеждаме/ разделяме.

-Изведнъж нещо се случи и ние се разделихме.

/запомнете думата “изведнъж”, ще я срещнете и на други места в текста/

-Постоянно се караме и обиждаме.

-Често се сърдим един на друг. Не можем да общуваме нормално вече.

-Е, вече няма страст в отношенията ни и от няколко години спим отделно, но поне сме приятели и се подкрепяме.

-То друг ни е виновен на нас, иначе ние сме си добре. – Например, майка му ни пречи на щастието. Сестра му все ме тормози и все го моли за помощ. Проблемът е, че живеем в България. Ако живеехме в чужбина, щяхме да сме по-добре.

Това бяха част от най-разпространените илюзии, които имаме по отношение на любовта, а сега нека ти разкажа и за другата страна на нещата…

Представи си, че връзката е като къща, която строите от нулата заедно с твоя партньор.

Това, което ви е нужно като за начало е простор/ свободна шир, в който да се развихрите. Започвате да фантазирате, да си мечтаете как ще изглежда, как ще се чувствате в нея заедно и съответно да си говорите за тези фантазии- за да не се окаже накрая, че в единия края на къщата единия партньор строи един тип къща, а другия край другият строи вълшебен замък.

След фантазиите и чертежите, идва ред да отделите нужното време да поставите стабилна основа. После започва изграждането – тухла по тухла с редуване, за да не се изморите. Докато строите все пак поставяте и врата и прозорци, за да има вход/ изход и светлина/ топлина, идващи и отвън. Накрая поставяте покрива и изграждате комина. И ето, звучи просто, но когато се гради само от двама души изисква много активни усилия. Това най-общо казано е план за изграждане на връзка.

Как се случва обикновено обаче?

Срещаме се с партньора и започваме да строим връзка.

Вариант 1: Абе тя сама ще си се получи. Какво да и градя на нея?! До сега все сами са ми се построявали връзките.

Вариант 2: Аа, той мъжът ми сам ще я построи. Той ще ми звъни само, ще ми пише първи, ще ме търси първи, организира, изненадва, а аз ще си приседна отстрани на строежа и ще му се усмихвам отвреме – навреме. А ако той се измори/ отегчи да строи сам, просто ще изчаквам да видя какво ще направи и ако просто изчезне – Все тая, и без това не беше подходящ за мен.

Вариант 3: Оо, толкова е готин и забавен, и изобщо той е всичко, което толкова дълго съм чакала. Аз ще построя тази връзка. Ще я направя връзка от ново поколение – да издържа на всичко дъжд, градушка, земетресение. Ето, минала съм сума ти обучения и съм изчела куп книги за строене на връзки. Ще се справя! И започвам – Хайде да отидем на това кафене? Купих билети за театър, ще дойдеш ли с мен? Ти приседни отстрани на строежа, а аз докато се усетиш такова гнезденце ще съм ни спретнала, че ще се влюбиш в мен. Мм, ама къде отиваш? Не си отивай, моля те..Но аз толкова много направих за теб!

Вариант 4: Връзката се строи от двама, доброволно и активно участващи в строежа лица. Всичко се случва по взаимно желание и съгласие. Връзката изисква време и умения така, както построяването на една истинска къща изисква умения /иначе ще ви се срути на главите/.

Ако все още чувстваш сърцето си наранено от минала връзка, готова ли си наистина за нов строеж?

Първо търсим подходящо пространство, за да поставим къщата.

Вариант 1: Да бе, пространство – ето, бе, има пространство. То вярно, че още мисля за бившия си и пази неговите подаръци вкъщи, ама това нищо не значи. Е, така е, отвреме- навреме се чуваме с бившия, но имам място за нова връзка.

Вариант 2: Е, по време на срещата ни постоянно ти говоря за бившата ми и уж знам всичко за нея, но тя вече не е важен за мен. А дали случайно не можеш да ме гушнеш и утешиш докато реша дали да съм с теб или с бившата?

Вариант 3: Май не искам сериозен строеж/ сериозна връзка. Усещам, че сега нямам достатъчно време/ енергия за това. Не искаш ли да си спретнем някой бърз строеж, абе нещо като колибка или тухла върху тухла? Ти си избери – може от просто излизаме, до приятели за секс, виждаме се отвреме – навреме, може и микс?

Вариант 4: Оставила съм всичко минало и вече ненужно от миналото. Направо извиках багер и съборих старото, то не ми е нужно, не чувствам привързаност, нито сантиментална носталгия по него. Изхвърлих и подарих всички подаръци от моите бивши партньори, прочистих чисто физически пространството за строежа на нова връзка. Прочистих и сърцето, ума и тялото си за нова връзка. Отделих необходимото място в живота си, отделих достатъчно енергия и време, за да може, когато те срещна и преценим, че искаме да строим да започнем възможно по-скоро.

Нашите фантазии за “къщата”/ връзката или иначе казано чертежите

Вариант 1: Искам перфектна “връзка” такава, каквато съм я виждала по филмите. Ще стане лесно, ще имам пространство за мен, ще имам достатъчно стаи за мен, а той където иска да стои, само като ми е нужен ще го викам и той ще идва. Строежът ще стане лесно и неусетно. Не е нужно да има много материали, не е нужно и аз да участвам, мога да си почивам,докато той я прави. Ах, толкова хубаво и лесно изглежда на филма и при приятелката ми също, странно защо до сега на мен не ми се получава така..

Вариант 2: Всички връзки са “трудни”. Абе, то да градиш връзка е трудно и гадно, изисква много време и енергия, не можеш да го съчетаваш и с други неща, трябва да си все там, да му се посветиш. И накрая я стане “връзка”, я се получи друго нещо. При повечето връзки накрая любовта и страстта изчезват, но поне остава уважението. Е, при някои връзки и уважението не остава, ама хайде дано поне аз с тази връзка не съм изтеглила късата клечка.

Вариант 3: Аз си мисля – Ох, видях му плановете за връзката ни, но по-добре да не го разочаровам от сега като му кажа, че моите планове са различни. Постепенно ще променям него и връзката ни, така че той да не се усети и готово.

Той си мисли – Ох, толкова е прекрасна и плановете, които ми споделя за връзката ни са толкова хубави. Моля те, Боже, дано си остане такава, каквато е и след като започнем строежа.

Бам! Ето така класически започва боят с тухли след началото на строежа..

Вариант 4: Наясно съм с основните неща, които са важни за мен във връзката, внимателно слушам какво споделя партньора ми за важното за него във връзката. Това, което е важно за всеки от нас обсъждаме внимателно и намираме начин да го включим или поне да намерим средно решение и за двама ни, но също така оставаме гъвкави да добавим нови детайли по предложение на партньора или по усещане докато строим.

От нас зависи как ще изглежда и колко стабилна ще е нашата връзка

Поставяме основите.

Вариант 1: Не знам как се прави. Няма какво да му търся информация/ обучения/ съвет от някой специалист. Дай направо да го прескачаме това и направо да се събличаме във въображаемата спалня.

Вариант 2: Абе тука нещо се клати и е нестабилно и май не се прави така, ама дай да си затворим и двамата очите и да продължим строежа, то може и да се оправи от само себе си като продължим да строим.

Вариант 3: Всеки тайно от другия строи основа. Това е така, защото ако сега разкрия себе си, ще изплаша другия и той ще избяга от строежа. По-сигурно е всеки сам да си забърква по нещо, някъде като се засечем на строежа си се усмихваме и играем роли на “Усмихнатата”, “Перфектната”, “Силния и можещия”, “Преуспялия” и т.н., а като се разделим след срещата всеки си бърка сместа и маже нещо за основа набързо и с чувство за неудобство.

Вариант 4: С партньора заедно поставяме основата на своите взаимоотношения.

С всяка наша среща все повече сме любопитни един за друг и все по-открито се разкриваме пред партньора. Ако имаме въпроси, тактично и открито ги споделяме. Строим основата с доверие, уважение, любов, искрен интерес, откритост, със смях, но и в моменти на трудност, които посрещаме заедно, именно, за да може тази основа да е стабилна.

Вместо маски, носим собствената си същност и партньорът има възможност да ни опознае изцяло. По време на поставяне на основата се поставят и границите – “Това ми харесва/ Това не ми харесва” и човекът до нас има това усещане за стабилност във връзката, защото познава нашите ценности, защото знае какви са предпочитанията, нуждите и желанията ни, а не гадае къде искаме “това” и “онова” или кое ни е приятно или не.

Строим стените тухла по тухла.

Вариант 1: Ще те изчакам първо ти да сложиш първи тухлата си и тогава аз ще сложа моята. /желание за тестване/ Хайде да те видим дали наистина искаш тази връзка.

Вариант 2: Замерваме се с тухлите – “Ти си простак/ идиот… Толкова си прост, толкова елементарно нещо не можеш да направиш…”

Вариант 3: Замерваме други хора с тухлите – “Майка ти е котролираща кучка, а ти си мамино синче. Забелязал ли си как ме гледа?! Направо ме мрази и в червата! Сестра ти те манипулира и ти затова се държиш така…Виновен е шефът ти, изморява те, тормози те и ти затова се прибираш изморен и изнервен и ми крещиш. Виновно е детето, преди да се появи, не се отнасяше към мен така..”

Вариант 4: Строим връзката като се редуваме в поставянето на “тухлите”. Понякога аз съм първа, понякога ти. Не се измерваме кой първи ще постави, но също така периодично проверявам дали участваш в строежа и ако забележа, че не се включваш, ще се приближа и ще поговоря с теб /все пак ти си мой партньор в строежа и това е доброволен строж, който правим с взаимно желание/, а ако по някаква причина ти искаш да прекратим строежа, си свободен да си тръгнеш.

Любовта все пак е свободен избор да останеш с мен и с това, което изграждаме взаимно. Не използвам тухлите, за да ги хвърлям по теб или по някой друг. Аз знам че всяка “тухла” или иначе казано “всяка крачка напред” правя с ясното съзнание,че аз избирам това и аз искам това.При това аз вървя напред с теб, така че периодично ще ме видиш да забавям крачка, ако и ти забавиш, ще ме видиш да поглеждам към теб и да ти се усмихвам, ще видиш ръката ми, хванала топло твоята, защото ние сме заедно, защото ние сме партньори. Няма никакво значение за мен кой е сложил малко повече тухли и кой малко по-малко, щом усещам присъствието ти до мен, щом виждам как домът ни се развива и строи. Докато строим ще се смеем, ще плачем, ще си говорим и споделяме, ще поглеждаме фантазиите си от началото и все пак ще внасяме и гъвкави промени в първоначалния замисъл, ще поглеждаме честно и ще виждаме реално какво се случва в строежа ни.

Оглеждане на строежа.

Вариант 1: “Нищо не виждам да му има. Всичко си е супер! Чул си, че тече от някъде? Абе, я се успокой, нищо не тече..”

Вариант 2: “Ти си виновен, че има дупка тук! Помниш ли, когато се усмихна на Ани! Ами като закъсня от работа миналия вторник. Ами преди четири години на 8 март забрави да ми купиш букет. А преди 21 години на 24 август, когато…” Тогава партньорът ни гледа и се опитва да навакса с информацията, за която отдавна е забравил или не е обърнал внимание, но именно тези детайли са правели по една пукнатина дълго и упорито във връзката.

Вариант 3: Абе нищо, че е много счупено, дай да го залепим бе…Ще го залепим със златен кант, четох някъде, че японците така реставрират счупеното. Няма нужда да говорим много защо се е счупило и да търсим нещо по – дълбоко. Лепим, забравяме за сега и стискаме палци пак да не се счупи.

Вариант 4: Аз усещам енергията на връзката ни. Тази енергия протича от мен към теб и в обратен ред също. Аз съм наблюдателна за сигналите на връзката ни и осъзнавам, че пукнатините не се случват изведнъж, а процесът обикновено е продължителен и има сигнали за него още отрано, ето защо ако усетя, че започва да се оформя пукнатина, аз ще те повикам, ще я огледаме заедно, ще си поговорим и ще вземем заедно мерки за нея, така че тя да не става по-дълбока и също така заедно ще я оздравим с любов и нежност, така че връзката ни да бъде стабилна и здрава.

Поставяне на покрива

Вариант 1: Не можеш ли ти да го сложиш сам? Аз се изморих да строя, ще си поседна за малко. То да се изгражда връзка било по-трудно, отколкото си го представях.

Вариант 2: Не искаш ли да построим и втори етаж за децата, преди да сложим покрив? Какви деца ли? Не ги е имало в предварителното обсъждане на чертежите ли? Ами аз си мислех, че тъй като аз искам деца и сигурно и ти ще поискаш докато строим връзката си да имаш деца..Е, да де, ти каза, че не искаш деца и втори етаж, но реших, че ще размислиш, така де, то мина време..

Вариант 3: Абе, вече не се чувствам като в началото, когато започнахме да строим тази връзка, обаче вече толкова построихме, остана само да я дозавършим. Пък и свикнах с теб, все пак вече няколко години я строим тази връзка. А и толкова вложих, то бяха тухли, цимент, материали, времето си, енергията си..Абе дай да я довършим, май ще остана с теб, не ми се занимава да строя отново от нулата. Е, да, не съм щастлива и май не си човекът, с когото искам да живея в къщата, но какво толкова, я се огледай, то и други живеят във връзките си като съквартиранти. Ти ще си в едната стая, аз в другата, по-рядко ще се засичаме и готово.

Насладата в живота е двойна, когато сме заедно.

Вариант 4: Във всеки един момент от построяването на нашата връзка аз оценявам всичко, което и двамата влагаме в нея и ежедневно си припомням дълбоките причини, подтикнали ме да я построя именно с теб. Поставяме покрива заедно като отново се съобразяваме с общото ни темпо. Обичам те! Под този покрив ще бъдем уютно сгушени в своята топла и подхранваща любов.

Осъзнавам, че къщата ни има изход и вход и във всеки един момент имам свободата да изляза и вляза отново.

Аз избирам как да постъпя и аз избирам теб.

Имаме и прозорци, възможност за контакт с външния свят, но във всеки един момент усещам твоето присъствие в живота си и подкрепа, както и ти моите. Създаваме уют заедно и заедно се грижим за това да поддържаме вътрешен уют в сърцето на другия. В къщата ни свети, защото поддържаме огъня на любовта си като го подклаждаме с топлота, с изненади, със страст. Спим под един покрив, под една завивка, под една обща енергия – тази на ЛЮБОВТА.

С любов,

Михаела

766 коментара за “Градеж на една стабилна връзка- споделено от практиката”

 1. pin-up-casino-official-online.com

  Перекинуться в личный кабинет. Надавить на кнопку «Общак». Сделать свой выбор кот предпочтением пригодной строя, указать сумму депо а также напереть «Увеличить». Система автоматически раскроет шлиф, кае что поделаешь заполнить обстановка карты, на которую хорэ изготовляться депозит.
  Яко можно сфабриковать с бонусами в пин ап?
  Чтобы вернуть тантьема, шулер должен свершить экспресс ставки раз-два действительного страх, превосходящие сумму бонуса в 5 раз. В ТЕЧЕНИЕ зачет топают только «экспрессы» через 3-х мероприятий раз-другой коэффициентами через 1.40 для любого события. Обдумываются условия изо ответвлений «Лайв» да «Эпициклоида».
  pin-up-casino-play-for-money-official.com

 2. Top 10 Quick Hit Slots to Play. 1. Quick Hit Pro. The Quick Hit Pro slot features 40 paylines over 5 reels and is the fourth title in the series. The outstanding feature that can be found in Quick Hit Pro and not the other titles in the series, is the addition of the Prochinko Free Games Round. Slots Empire features a top-of-the-line game library with 253 online casino games powered by RTG and Visionary iGaming. The focus is on slot games, with 200+ three-reelers, five-reelers, 3D, multi-payline slots, and progressive jackpot slots. (Ad) In this article, FortuneCity brings you a review of 2023’s best online slots to play for real money. Visit FortuneCity on YouTube and Twitch for the latest online casino streams. Play FREE casino games! Slots, bingo, poker, blackjack, solitaire and so much more! Vegas world free slots. Friday, 5 January 2021…. The process is the same: insert your money, select your paylines and hit the spin button to bet. What you will notice, though, is that the online slot games are more convenient. Subscribe.
  https://wiki-burner.win/index.php?title=Best_slot_games_with_bonus
  The best online casino. Stands at the top of the list number one You’ll find signing up at the top online casinos quite a straightforward process. To show you how it’s done, here’s a step-by-step process of how you can create an account and start playing at one of our top online casinos – Red Dog. Relying on the Game Aggregator allows operators to integrate the most demanding providers quickly, expertly navigating through the avalanche of iGaming content they produce. The Game Aggregator team is ready to assist with picking the most suitable casino vendors from 180+ companies based on your audience’s interests, target geos, and other key business variables. All safe online casinos must have legitimate licensing from a recognized entity or organization. The legit online casinos make their customers’ safety a priority, following strict rules that are regulated by an official agency. Those authorities also audit the sites, guaranteeing you certain rights as a player and allowing you to have a safe online gambling experience.

 3. кракен kraken kraken darknet top
  Скрытая сеть, является, тайную, платформу, в, сети, вход, происходит, путем, специальные, программы плюс, технические средства, обеспечивающие, невидимость пользователей. Из числа, этих, инструментов, считается, браузер Тор, который позволяет, обеспечивает, безопасное, подключение к интернету, к даркнету. При помощи, его, пользователи, имеют шанс, анонимно, посещать, сайты, не видимые, обычными, поисковыми сервисами, позволяя таким образом, обстановку, для организации, разносторонних, запрещенных действий.

  Крупнейшая торговая площадка, соответственно, часто ассоциируется с, даркнетом, как, площадка, для осуществления обмена, криминалитетом. Здесь, имеется возможность, получить доступ к, разные, нелегальные, услуги, начиная, препаратов и огнестрельного оружия, доходя до, хакерскими действиями. Система, обеспечивает, высокую степень, шифрования, а также, защиты личной информации, что, создает, данную систему, привлекательной, для, намерен, уклониться от, преследований, со стороны соответствующих законопослушных органов.

 4. 🌌 Wow, this blog is like a fantastic adventure blasting off into the universe of endless possibilities! 🌌 The mind-blowing content here is a rollercoaster ride for the imagination, sparking curiosity at every turn. 🌟 Whether it’s lifestyle, this blog is a source of inspiring insights! #InfinitePossibilities Dive into this exciting adventure of knowledge and let your imagination soar! 🌈 Don’t just explore, immerse yourself in the thrill! #FuelForThought Your mind will thank you for this exciting journey through the realms of discovery! ✨

 5. 🌌 Wow, this blog is like a rocket soaring into the galaxy of endless possibilities! 🎢 The mind-blowing content here is a rollercoaster ride for the mind, sparking curiosity at every turn. 💫 Whether it’s technology, this blog is a treasure trove of exhilarating insights! #AdventureAwaits Embark into this exciting adventure of discovery and let your imagination roam! 🌈 Don’t just enjoy, immerse yourself in the thrill! #FuelForThought 🚀 will be grateful for this exciting journey through the dimensions of awe! ✨

 6. 🌌 Wow, this blog is like a fantastic adventure blasting off into the galaxy of excitement! 🌌 The thrilling content here is a thrilling for the mind, sparking awe at every turn. 💫 Whether it’s lifestyle, this blog is a treasure trove of exhilarating insights! #AdventureAwaits 🚀 into this thrilling experience of knowledge and let your imagination fly! ✨ Don’t just explore, savor the thrill! 🌈 Your mind will be grateful for this exciting journey through the worlds of awe! ✨

 7. 💫 Wow, this blog is like a cosmic journey soaring into the galaxy of excitement! 💫 The mind-blowing content here is a thrilling for the mind, sparking awe at every turn. 💫 Whether it’s inspiration, this blog is a treasure trove of exciting insights! #MindBlown Embark into this exciting adventure of knowledge and let your mind fly! 🚀 Don’t just read, immerse yourself in the thrill! #BeyondTheOrdinary 🚀 will be grateful for this exciting journey through the realms of awe! ✨

 8. Укладка плинтуса на пол
  Правила установки плинтуса
  Выбираем правильный плинтус для пола
  Преимущества использования плинтуса на пол
  Способы укладки плинтус на пол своими руками
  Полезные советы по укладке плинтуса на пол
  Варианты отделки для пола
  Какой плинтус выбрать для разных напольных покрытий
  Нюансы монтажа плинтуса на разных поверхностях
  Правила подбора цвет и материал плинтуса для пола
  Лучшие способы установки плинтуса на ламинированный пол
  Плинтусы из различных материалов на пол
  Декоративные плинтусы пола с помощью плинтуса
  Секреты крепления плинтуса для надежной фиксации
  Профессиональная укладка плинтуса с плинтусами на пол
  Самодельные приспособления для монтажа плинтуса на пол
  Частые ошибки при монтаже плинтуса
  Стоимость на плинтус для пола
  Топовые производители плинтусов для пола
  Плинтус на пол как элемент дизайна с помощью плинтуса
  широкие плинтусы http://www.ploskye-plyntusa.ru.

 9. Discover the Leading Crypto Swap Exchanges for Seamless Trading
  Revolutionize Your Crypto Trading with these Innovative Swap Exchanges
  Safely Trade Cryptocurrency with these Reliable Swap Exchanges
  Maximize Your Crypto Portfolio with these Effective Swap Exchanges
  Trade Cryptocurrencies Trouble using these Convenient Platforms
  Dive into the World of Cryptocurrency Exchanging with these Top-Rated Swap Exchanges
  Exchange Cryptocurrencies with these Rapid Swap Platforms
  Maximize Your Crypto Investments with these Adaptable Swap Exchanges
  Swap Cryptocurrencies via these User-Friendly Platforms
  Expand Your Crypto Holdings with these Ranging Swap Exchanges
  Upgrade Your Crypto Trading Strategy with these Advanced Swap Platforms
  Exchange Cryptocurrencies via these Protected and Regulated Swap Exchanges
  Facilitate Crypto Trading with these Seamless Swap Exchanges
  Explore the Top Crypto Swap Exchanges for Amplify Your Crypto Trading Experience with these Well-Reviewed Swap Exchanges
  Exchange Cryptocurrencies with these Modern Platforms
  Securely Trade Cryptocurrencies with these Protected Swap Exchanges
  Explore the Best Crypto Swap Exchanges for Instant Transactions
  Exchange in Cryptocurrency with these Reputable Swap Exchanges Competitive Rates
  Make the Most out of Your Crypto Trading with these Next-Generation Swap Platforms
  crypto swap app https://cryptoswapinstantly.com/.

 10. 🚀 Wow, blog ini seperti roket melayang ke galaksi dari kegembiraan! 🎢 Konten yang mengagumkan di sini adalah perjalanan rollercoaster yang mendebarkan bagi pikiran, memicu kagum setiap saat. 🌟 Baik itu inspirasi, blog ini adalah harta karun wawasan yang mendebarkan! #PetualanganMenanti Berangkat ke dalam petualangan mendebarkan ini dari penemuan dan biarkan pikiran Anda melayang! 🚀 Jangan hanya mengeksplorasi, rasakan sensasi ini! 🌈 Pikiran Anda akan bersyukur untuk perjalanan menyenangkan ini melalui alam keajaiban yang penuh penemuan! 🌍

 11. Artikel ini luar biasa! Cara klarifikasinya sungguh memikat dan sangat sederhana untuk dipahami. Sudah jelas bahwa telah banyak kerja keras dan penelitian yang dilakukan, yang sungguh patut diacungi jempol. Penulis berhasil membuat tema ini tidak hanya menarik tetapi juga seru untuk dibaca. Saya dengan antusias menantikan untuk melihat lebih banyak konten seperti ini di masa depan. Terima kasih atas berbagi, Anda melakukan tugas yang istimewa!

 12. Купите качественные кондиционеры в лучшем магазине
  Насладитесь прохладой в своем доме с нашими кондиционерами
  Широкий ассортимент кондиционеров в нашем магазине
  Выгодные предложения на кондиционеры только у нас
  Украсьте свой интерьер с помощью наших кондиционеров
  Индивидуальный подход к каждому клиенту в нашем магазине
  Популярные марки кондиционеров в нашем ассортименте
  Предлагаем услуги доставки по всей стране
  Снимите жару и усталость с помощью наших кондиционеров
  Профессиональная помощь в выборе и установке кондиционеров
  Гарантируем качественный монтаж наших кондиционеров
  Минимальные расходы на ремонт с нашими кондиционерами
  Наслаждайтесь прохладой в любое время года с нашими кондиционерами
  Воспользуйтесь акцией кондиционеров в нашем магазине
  Надежность наших кондиционеров от производителя
  Увеличьте эффективность работы для работы с нашими кондиционерами
  Индивидуальные условия для организаций при покупке кондиционеров в нашем магазине
  Интуитивно понятный каталог кондиционеров на нашем сайте
  Эксклюзивные модели в области кондиционирования в нашем магазине
  Безупречная доступность кондиционеров в нашем магазине
  интернет магазин кондиционеров https://magazin-kondicionerov.ru.

 13. Забота о вашем доме – это забота о благополучии. Тепловая обработка фасадов – это не только модный облик, но и обеспечение теплового комфорта в вашем уединенном уголке. Наш коллектив, бригада мастеров, предлагаем вам преобразить ваше жилище в идеальный уголок для проживания.
  Наши улучшения – это не просто утепление, это творческое воплощение с каждым шагом. Мы нацелены на гармонии между визуальным восприятием и практической целесообразностью, чтобы ваш дом преобразился не только пригодным для жизни, но и роскошным.
  И самое существенное – приемлемые расходы! Мы уверены, что высококачественные услуги не должны быть неприемлемо дорогими. Утепление и штукатурка фасада цена за квадратный начинается всего по цене от 1250 рублей за квадрат.
  Применение современных технологий и материалов высокого качества позволяют нам создавать утепление, которое долговечно и надежно. Позабудьте о холоде стен и дополнительных затратах на отопление – наше утепление станет вашим надежной защитой от холода.
  Подробнее на интернет-ресурсе
  Не откладывайте на потом заботу о радости жизни в вашем жилье. Обращайтесь к профессионалам, и ваш дом станет настоящим художественным творением, которое дарит тепло и радость. Вместе мы создадим дом, в котором вам будет по-настоящему удобно!

 14. Добро пожаловать, игроки на xbetegypt!
  Насладитесь успеха на xbetegypt с эксклюзивными бонусами!
  Наслаждайтесь азартом на нашем сайте каждый день!
  Увеличьте выигрыш на xbetegypt с нашими премиум предложениями!
  Не упустите свой шанс на xbetegypt и освойте самые большие призы!
  Сделайте свою мечту реальностью с xbetegypt каждый день!
  Становитесь частью нашего сообщества и победите больше денег!
  Измените свою жизнь с xbetegypt и добейтесь все!
  Освойте играть на xbetegypt и зарабатывайте все больше выигрышей!
  Получайте удовольствие от игры на xbetegypt и получайте призы каждый день!
  Освойте новые техники игры на xbetegypt и получайте больших успехов!
  Получайте удовольствие от игры на xbetegypt и открывайте новые возможности каждый день!
  Войдите в мир xbetegypt игры и наслаждайтесь большими бонусами!
  Наслаждайтесь ощущением успеха с xbetegypt каждый день!
  Играйте вместе с друзьями на xbetegypt и делимся большими выигрышами!
  Освоите свои навыки на xbetegypt и зарабатывайте еще больше денег!
  Покоряйте игры на xbetegypt и зарабатывайте большие бонусы каждый день!
  Играйте сегодня на xbetegypt и взлейте над другими!
  Освойте играть на xbetegypt и получайте больше денег каждый день!
  Забирайте максимум удовольствия от игры на xbetegypt и получайте больше бонусов!
  Download 1xbet in Arabic https://www.1xbet-app-download-ar.com.

 15. Эффективное теплоизоляция обшивки — прекрасие и бережливость в вашем коттедже!
  Согласитесь, ваш дом заслуживает превосходного! Теплосбережение обшивки – не голос решение для экономии на отопительных расходах, это вложение денег в благополучие и устойчивость вашего домовладения.
  ✨ Почему воздухонепроницаемость с специалистами?
  Квалификация: Наши мастера – квалифицированные специалисты. Мы заботимся о каждой детали, чтобы обеспечить вашему зданию идеальное термоизоляция.
  Цена утепления: Мы ценим ваш финансы. Утепление фасада цена за 1м2 – начиная с 1350 руб./кв.м. Это вкладывание в ваше комфортабельное будущее!
  Энергосбережение: Забудьте о теплопотерях! Наш подход не только сохраняют тепловое уюта, но и дарят вашему зданию новый уровень теплосбережения энергоэффективности.
  Превратите свой домик теплым и модным!
  Подробнее на http://stroystandart-kirov.ru/
  Не оставляйте свой недвижимость на произвол судьбы. Доверьтесь специалистам нашей компании и создайте комфорт вместе с нашей командой!