Продължете към съдържанието

Какво означава да имаш 100 % натурална любов?

През последните няколко години стана много модерно да се четат етикетите и да се търси това, което е био и натурално. Защо така?
Една от многото причини е, че искаме нещо здравословно, чисто и зареждащо ни като храна/ напитка. Все повече хора разбират, че в продукт, който е годен 3 години, а би трябвало да е в годност до 4 дни, сигурно има нещо нередно.

Да, обаче забелязвам, че този начин на мислене все още не е свързан с Любовта. Защо ли?

Живеем в 21 век и е нужно да си признаем, че в 98 % от случаите любовта и взаимоотношенията имат изкуствени подобрители, консерванти, алергени, набухватели, подсладители и оцветители, които държат връзката свежа и красива по изкуствен начин за дълъг период от време.

Да, обаче това не е здравословно и подхранващо за нито един от партньорите.

Нека кажем НЕ на пластмасовата Любов!
На любовта с надуваемата кукла или през лаптопа/ телефона. Любов от разстояние. Любов, която се ражда бурно и пламенно, захранена от красиви думи и емотиконки с целувка и сърчице и която умира също толкова бурно и пламенно, още преди първата среща или скоро след нея.
Любов през бариера, която спускаме пред другия, за да се защитим още по време на ранните етапи от евентуален отказ, отхвърляне, нараняване или нещо друго.

Нека кажем НЕ на изкуствените подобрители!
На манипулациите, техниките и всички вещерски способи, които се използват папагалската, без ясно вложена мисъл, без да усещаме реално себе си и партньора. Без да разпознаваме сигналите от него, дали именно той е подходящия за нас и ние за него. Защото да, изкуственият подобрител може да доведе до ефект, но ако ние не познаваме себе си и нуждите си и също така ако не виждаме и усещаме адекватно партньора, то тези способи ще имат само временен ефект и след това ще дойде разочарованието.

Нека кажем НЕ на изкуствените набухватели!
Нека оставим в миналото силното желание връзката да “втаса” за секунди и да набухне десеторно повече, в пъти повече отколкото замесеното и времето за втасване предполагат. Натискаме, натягаме, притискаме и насилваме ситуацията до степен другият да бяга силно от нас. Даваме му любов и още любов, и още любов, докато го удавим в прегръдките си и целувките си. Ще бухне, да, ама до момента, в който се пръсне като балон и се разлетят парчета на всички страни.

Ако напомпваш нещо изкуствено, това не значи че то ще промени обема и формата си и ще поема въздух до безкрай. Както казваше баба ми “остави го да поеме, колкото може да поеме”, всичко друго е загуба на усилия и излишно насилване на процеси, които така или иначе или ще се случат, или няма да се случат.

Нека кажем НЕ на изкуствените подсладители и оцветители!
Горчи ти Любовта и добавяш захарчица, така да я подсладиш допълнително. Лъсваш я същата тази Любов, да изглежда по-красива външно. Преглъщаш захарчицата, изпиваш чашата с горчилката и стисваш очи, в надежда всичко, което усещаш скоро да се промени. Уви, Любовта не търпи изкуствени подсладители. Преглъщаш си, добавяш си приятни преживявания, почти не срещаш партньора или замазвате всички с хубав секс, но има нещо което горчи, стипчи, солено е, там на върха на езика, толкова, че ти идва да заплачеш.
Ще подсладиш веднъж, два пъти, а в някакъв момент няма да имаш вече сили да подслаждаш и ще ти загорчи, ама така хубаво ще ти загорчи, че ще те стегне гърлото. Тогава ще потече река от емоции и думи, която да удави виновника или направо и двама ви.

Колко хубаво е също така да сложим и оцветители. Така да е пъстра Любовта, да е шарена, розова. Така ще ни се вижда красива и още по -примамлива отстрани, а отвътре сива, ръждива, черна, мрачна. Да, но знай, че боята отвън не променя това, което е отвътре. Опитай да боядисаш една ръждива кола. След няколко дни, седмици, месеца ръждата отдолу ще се покаже отново.

Нека кажем НЕ на алергените!
Не можеш да го търпиш този човек, алергична си към чувството му за хумор, действията му, говора му, хъркането му, мляскането му, хвърлените миризливи чорапи на пода, обаче се правиш, че не подпухваш, не се зачервяваш и плуваш в собствен сос. Усещаш, че връзката ти е токсична, но стискаш зъби геройски и продължаваш да преглъщаш на големи дози от същата тази алергизираща те отрова. Защо?

Нека кажем НЕ на консервантите!

Искаш да задържиш връзката по изкуствен начин по- дълго. Добавяш каквото се сетиш само тя да продължи. Молиш се, изкушаваш, скимтиш, а той тегли ли тегли все навън, да си ходи. Когато удължаваш изкуствено живота на една Любов, тя вече не е Любов, а затвор, златна клетка със затворник, който търси път за бягство, който не те избира, не те иска, не те обича и може само да ти причинява още тъга, болка и рани, докато го пуснеш окончателно. Когато започнеш изкуствено да удължаваш живота на връзката си, тя е вече в кома, не е жива, само съществува в разпокъсани елементи – на лист хартия, в пръстен, в очите на приятели и роднини, в спомените.

Вместо всичко изброено:

Нека се погрижим за Любовта!

Нека кажем ДА на естествените подобрители!
Които добавяме постепенно и поетапно, усещайки добре себе си и другия. Усещайки добре развитието на взаимоотношенията си. Подобрители, които са със знанието и желанието и на двамата партньори и които само леко подобряват естествените качества на любовта, без да я променят или да нарушават вече пресистващата енергия.

Усещай Любовта си жива, с динамика, развиваща се, растяща, като растение, което пуска полека, с всеки ден корени все по – дълбоко в сърцата ви, в животите ви.

Нека кажем ДА на естественото натурално втасване и бухване на връзката!
Имай предвид, че Любовта има нужда от топло и уютно пространство, още по-добре това пространство да е пространството на твоето сърце и душа, където да послегне, полека да втаса и увеличи убема си доколкото може на този етап. Този процес изисква време, търпение и посветеност и резултатът, който ще получиш на този етап, може да не е 10 пъти по-голям, но ще бъде 100 пъти по-органичен, здравословен и истински и в дългосрочен план ще окаже благотворно въздействие върху развитието на отношенията.

Нека кажем ДА на естественият вкус на Любовта и на нейните естествени цветове!
Защото те ни дават отново знак, че тази връзка е здрава, динамично развиваща се и променяща се спрямо нашите действия или бездействия. Когато загорчи, нека това ни е ориентир, че е нужно да намерим общ път, общ език, за да ни бъде сладко отново. А и да вярваме и очакваме, че отношенията трябва да бъдат само сладки, това е мит, който води само до разочарования и прекъсване на отношенията при първата криза. Когато връзката е жива тя променя вкуса си приблизително следвайки следния алгоритъм – 8 пъти сладост на два пъти соленост или горчивина. Този алгоритъм е приблизителен, естествено, всяка връзка има своя динамика, но като цяло, нито изцяло горчивия период е здравословен, нито пък постоянно да ни е сладко е реално и здравословно. Бъди обективен/обективна за вкуса на твоята връзка в момента, не се залъгвай, не залъгвай и партньора и посрещни това като сигнал да се погрижиш за Любовта ви, отколкото като досаден сигнал, който е нужно само да заглушиш.


Какъв цвят има Любовта ти в момента? Назови го!
Любовта променя своите цветове през различните периоди от развитието си и това също е напълно нормално. Когато обаче отхвърляме цветовете и, ние отхвърляме и ценността на това послание за нас. Защото то ни насочва в какъв период се намираме и дали е нужно да се погрижим още по-внимателно и грижовно за отношенията. Любовта не е постоянно розова, но не е и постоянно черна. Тя съдържа в себе си цялата палитра от цветове и в различните ситуации, през различните години от съжителството може да ги сменя и това е нормално. Това значи, че тази Любов е жива.

Любовта има свой живот!
Живот, който не можеш да удължиш изкуствено. Ако е тръгнала да умира или вече няма пулс, то изкуственото и “поддържане” жива няма да помогне за дълго. Понякога Любовта продължава с дни, понякога с месеци, понякога с години. Ти и твоят партньор/ партньорка я поддържате жива. Всеки я храни, гали, радва и се, дава и водичка, дава и топлина, пространство. И тук меренето “Ама той/ тя нищо не прави! Нека той/ тя първи се погрижи!” не води до добри резултати също, защото докато взаимно се сочите с пръст, любовта умира помежду ви агонизирайки, не видяна, не чута и не оценена от нито един от вас.

За разлика от натуралните продукти, които купуваме наготово от магазина, за любовта е нужно ние да си я създадем и отгледаме в себе си и заедно с партньора.

Отгледай си 100 % Натурална Любов:

 • да ти е жива и растяща;
  -да си втаса на топло в сърчицето ти;
  -да ти е естествено бухнала;
  -да ти е естествено сладка и цветничка;
  -да ти се топи на езика и да те усмихва, като помислиш за нея;
  -да ти е здравословна и подхранваща;
  -да ти е процъфтяваща.

Ти го можеш! Веднъж да опиташ от истинската и стойностна Любов, няма да искаш да погледнеш отново полуфабрикатните, мазните и подсладените и разновидности.

Ако искаш да научиш повече за това как да привлечеш подходящия за теб партньор и да създадеш натурални взаимоотношения на Любов и ценене,

то си добре дошла/ дошъл на моя предстоящ тренинг на живо, който ще проведе на 20-ти ноември. 2019 година в гр. София . Тренингът се казва „Как да открием идеалната половинка“. Натискайти ТУК ще можеш да научиш повече за програмата на тренинга, както и за начините за записване.

Имай предвид, че местата в залата са ограничен брой и записванията вече започнаха.

Ако пък искаш да преминеш през този процес индивидуално, можеш да си запишеш час за лична консултаци. Консултациите се провеждат онлайн от всяко кътче на света и в удобно време.
Можеш да запазиш своя час за лична консултация на
тел. +359 / 876 69 91 71 или на m.kalinkovich@gmail.com

С уважение,
Михаела Калинкович – консултант по личностно развитие

37 коментара за “Какво означава да имаш 100 % натурална любов?”

 1. bounty casino официальный сайт
  http://kyron-clan.ru/forum/index.php/blog/197/entry-470-bounty-casino-―-вход-на-официальный-сайт-онлайн-казино/
  Здесь вы найдете великолепное сочетание богатства игровых вариантов. Виртуальные баунти здесь – словно сокровища на острове азартных возможностей. Слоты, покер, блэкджек, рулетка – каждая игра – это новый поворот в удивительной игре жизни. А казино Bounty – как верный компас на этом азартном пути.Снова торжество азарта – Баунти казино официальный сайт приглашает вас окунуться в захватывающий мир азартных развлечений. Если вы ищете невероятное сочетание удовольствия и возможности выигрыша, вашей верной картой станет казино Bounty. Здесь каждый клик, каждый бросок костей, словно нота в симфонии удачи, а каждый раунд – это завораживающее путешествие в мир азартного безумия.

 2. brillx официальный сайт
  http://aw.by/forum/memberlist.php?mode=joined&order=ASC&start=62200
  Будьте в числе первых, кто откроет для себя уникальные игровые автоматы в стиле Brillx. От классических фруктовых слотов до инновационных видео-игр, каждый аппарат — это путешествие в мир неограниченных возможностей. Почувствуйте вкус азарта, ощущая, как барабаны вращаются в ритме вашей удачи.Добро пожаловать в увлекательный мир азарта и больших выигрышей на официальном сайте Brillx Казино! Если вы ищете надежное и захватывающее казино, то вы попали по адресу. Brillx Казино – это источник великолепного развлечения и возможности испытать удачу на себе в 2023 году.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

YouTube
YouTube
Instagram