Продължете към съдържанието

ПреОткриване на Сърцевината

Какво носиш в Сърцевината си?
Някои от нас са костеливи?
А други имат своите семчици, непроявен потенциал, чакащи да покълнат?
Други са твърди отвън, но в Сърцевината си са меки и нежни?
А има и още един вид по-особени хора, които отвътре са кухи, с дълбока празнина..

Преоткриването на нашата Сърцевина лично на мен ми напомня на есенните селски ябълки.
На пръв поглед не са така ярки и атрактивни, както лъскавите им , полирани „сестри“ по витрините, но като се вгледаш в тях, започваш да различаваш толкова красиви нюанси на розово, зелено, жълто и червено, че разбираш колко пъстрота и цвят притежават.

Тези селски ябълки имат естествено здрава обвивка, заздравена от атмосферните условия на студа, дъжда, вятъра и слънцето. Те нямат нужда от изкуствени химични заздравители, за да издържат по-дълго.

При тези ябълки, ако се приближиш и ги подържиш до носа си, наздрите ти започват да се изпълват със сладък аромат. Събрал в себе си сладостта на слънчевите лъчи, на лятото, на смеха, на пчелите, които са кацали по тях, за да ги опрашат. Тези ябълки са събрали в себе си най-доброто от всички сезони, за да могат накрая да ти го предоставят в кръглата си форма като дар за сетивата ти.

Когато отхапеш, сладък сок потича по устните и гърлото ти.
Тези ябълки имат чукнато и натъртено тук-там, цветът им е понякога несиметричен, може да имат някое петънце, но това са ябълки с история, истински, автентични. Не се преструват на нещо друго. Това, което виждаш пред себе си – това и получаваш и доста често получаваш дори повече.
Това са ябълки уникати!
Ябълки с история!

Така сме и ние хората.
Някои от нас се стараят да са лъснати, парафинени, криейки петънцата и драскотините си, криейки болката си, слагайки маски. Но колкото и да е красива маската, тя е просто това – една маска, а какво стои отдолу?
Как се чувстваш в кожата си, в тялото си? Уверен/а ли си в красотата и уникалността си?

В живота на всеки един от нас има различни периоди – на слънце ( радост), на вятър (промени, несигурност), на дъжд (сълзи, тъга), на студ и сняг ( трудности). Как преминаваме през тези периоди? Какво си взимаме от тях? Дали ги използваме, за да ни заздравят или се случва така че те навлизат през нашите граници, разяждат ни, рушат ни отвътре?

Познаваш ли семенцата потенциал, заложени в теб? Проявяваш ли ги?
Всеки един от нас се ражда с набор от семенца, които почиват кротко в него, очаквайки момента, в който ще покълнат и ще се проявят.

Колкото повече преОткриваш за себе си, за своята Сърцевина, за потенциала на своята душа и тяло, за своята мисия тук, толкова повече ще можеш да използваш този ресурс в своя полза.
Ще задаваш посоката.
Ще откриваш възможностите си.
Ще се радваш на това, което имаш.
Ще откриваш простор там, където другите виждат ограничения.
Ще твориш живота си по твой сценарий и вкус.

Ако искаш да преоткриеш своята автентична същност? Своята Сърцевина?

Можеш да се включиш в предстоящия ми тренинг НА ЖИВО в гр. София – „ПреОткриване през ежедневните ситуации и енергията на сезоните“ на 28.11. 2019
В него ще разгледаме:

  • как можем да сме щастливи и спокойни в ежедневието си,
  • как можем да учим за себе си и реакциите си от ежедневните ситуации и по какъв начин това ни помага да градим едно по-щастливо и спокойно свое бъдеще,
  • как да целеполагаме и реализираме мечтите си, използвайки енергията на сезоните, визуализации и различни практики.


Всичко това и много повече ще получиш на място по време на тренинга. Тренингът е изцяло практически ориентиран и е подходящ и за двата пола.

Запазването на място се случва след предварително заплащане на таксата за вход от 13 лв. Повече подробности за самия тренинг и начините за записване, можеш да научиш от тук – https://www.kalinkovich.com/rediscovering-the-authentic-nature-of-the-seasons

Твой гид по пътя към преОткриване на себе си,

Михаела Калинкович

– консултант по личностно развитие

+359/ 876 69 91 71

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

YouTube
YouTube
Instagram