Продължете към съдържанието

Молитва за изпълняване на желания

В тази своя статия ще ти споделя за мощна молитва, която можеш да изпълняваш веднъж годишно. Тоест една година – едно желание. Поставянето на едно желание за година насочва фокуса на вниманието и усилията ти в една конкретна посока, към най-важното за теб в този етап от живота ти. По този начин няма да разпиляваш енергията си в много желания, а ще действаш като насочена към целта стрела.

Тази молитва е особено подходящо да се изпълнява сега в началото на годината, когато милиони хора в Новогодишната нощ ще си намислят желание.

Важни условия за изпълняване на молитвата:

-Нужно е да бъдеш в добро настроение / никакви лоши мисли не трябва да те смущават и разсейват, докато четеш молитвата/.
-Също така, трябва да си 100% сигурен/сигурна, че изпълнението на това желание е важно и значимо за теб.
-Много важно условие е желанието ти да не вреди на други хора, както и не трябва да нарушава тяхната свободна воля. По този начин желанието не само може да не се изпълни както искаш, но и може да обърне ситуацията срещу теб.

Например, съветвам те да не пишеш формулировки „Искам Иван да се влюби в мен.“, защото това може да противоречи със свободната воля на Иван и той да има съвсем други намерения и усещания. Но можеш да напишеш „Аз съм споделено обичана и обичаща подходящия за мен партньор.“


Създай подходяща среда за четене на молитвата. Включи музиката, запали свещи, облечи се красиво.
-По време на ритуала за изпълняване на твоето желание, е нужно да напишеш думите на молитвата не с ръката, с която обикновено пишеш, а с другата, това ще засили присъствеността ти в този момент и също така ефекта на самата молитва.
И така, свещите за практиката са вече запалени, поеми дълбоко въздух и го издишай бавно няколко пъти, лист хартия и химикалка се намират пред теб, всичко е готово да запишеш думите на молитвата.

Ето и самата молитва:

„Аз знам, че всички мои съзнателни желания вече съществуват в невидимия свят. Сега моля те да бъдат изпълнени и съм готов/ готова да приема този подарък. Доверявам се и разчитам на Творческата сила, която е вътре в мен. Тя е източникът на всички блага и чудеса. Чувствам как моето желание е дълбоко отпечатано в самата ми сърцевина, в недрата на моето подсъзнание и така то ще може да се сбъдне в реалността, защото всичко, за което мислим, рано или късно, става част от нашата реалност. Това е принципът на нашето съзнание.

Моето желание е …./тук опиши своето желание конкретно, просто и в позитивна форма, все едно вече е факт за теб/.

Аз желая това, но нека бъде така както е най-добре за мен и за всички замесени.
Аз съм абсолютно спокойна/ спокоен, че желанието ми се изпълнява. Сърцето ми е изпълнено с вяра, че желанието ми скоро ще се сбъдне. Цялото ми същество е изпълнено с радостно вълнение. Аз съм в мир и покой, защото Господ е мир и спокойствие. Благодаря ти, мой Небесен Отец! Така да бъде!“

След като си записал/а текста на молитвата за изпълнение на желанието, изгори листа, на който го записал/а, угаси свещите и освободи желанието си. Да пуснеш означава не да държиш това желание в главата си, а да го оставиш да се материализира в околното пространство. Сега в твоя живот ще започнат да се появяват ситуации и възможности, чрез които твоето желание да се материализира. Използвай ги!
Успех!

За записване на час за лична консултация можеш да го направиш като звъннеш на
тел. +359 / 876 69 91 71 или се свържеш с мен на m.kalinkovich@gmail.com

Консултациите се провеждат онлайн от всяко кътче на света и в удобно за мен и теб време.

Също така от сайта ми можеш да разгледаш и курсовете, които провеждам онлайн и на живо.

С уважение,
Михаела Калинкович – консултант по личностно развитие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

YouTube
YouTube
Instagram