Продължете към съдържанието

Здравей!
Аз съм Михаела. За мен е чест и удоволствие да бъда твоят гид по пътя към повече свързаност с твоята душа и преоткриването на уникалната ти същност, както и в процеса на изграждане на щастлив любовен живот.

Защо избрах да проявявам своя потенциал през сферата на личностното развитие?

Срещата ми с личностното развитие беше и все още е любов от пръв поглед, така както избирам всичко значимо в моя живот до сега. С личностно развитие се занимавам през последните шест години, като през първите четири съвместявах тази своя страст заедно с работата си на логопед.

През последните вече две години съм му се посветила изцяло и това е моя основна професия и канал, през който да пробуждам, замислям, провокирам и помагам на хора в различни житейски ситуации да проявят своя пълен потенциал и да живеят удовлетворяващ ги, щастлив живот.
Самата аз съм творческа натура, интуитивна, търсеща душа с усет към детайла. Личната ми страст е да изследвам на пръв поглед стандартни теми и да ги представям по нестандартен начин, раздробявайки ги до съставните им части, докато не излезе на повърхността простичка система от стъпки, общоприложими във всеки един момент и във всяка една житейска сфера. Правя това с лекота,чувство за хумор и предоставям възможност на всеки един от участниците в моите тренинги и лични консултации да се докосне сам до тази материя и да я преживее от нов ъгъл през специално подбрани техники.

В своята ежедневна практика аз съм по-скоро съветник и приятел на своите клиенти, като подхождам искрено, с откритост, с топлота и приемане.
Самата аз съм преминала през редица трудни периоди – през депресия и мисли за самоубийство, различни заболявания и наднормено тегло, трудни отношения с близки, роднини и приятели, както и редица любовни неуспехи и това е само малка част от преживянато от мен. Днес съм уверена, обичаща себе си жена, щастливо обвързана, животът ми е толкова хубав, че в пъти надскача собствените ми смели мечти, чувствам професията си – своя мисия и това е само малка част от положителните промени.
В личен план успях да докажа на себе си многократно, че всичко, което пожелая, дори и най-смелите ми мечти е възможно и осъществимо.
Ето защо това е в основата и на моя коучинг подход.
Отговорността за твоя живот е изцяло в твоите ръце. Не предлагам вълшебно хапче, нито мога да направя всичко нужно вместо теб. Моята роля е по-различна и тя е свързана с това да те насоча с правилните въпроси така че да откриеш своя вътрешен ресурс, да ти споделя синтезирано нужната ти в този момент информация и най-важното да ти дам необходимия интрументариум, с който сам/а да можеш да се погрижиш за себе си сега и за в бъдеще.
От своя личен и професионален опит съм установила, че правилната поМОЩ ти дава това, което ти е нужно, за да проявиш своя пълен потенциал и да действаш уверено.
Ти можеш да постигнеш всичко! В пъти повече отколкото подозираш.

Твой гид по пътя към свързването с твоята душа и щастлив любовен живот,
Михаела

YouTube
YouTube
Instagram