Продължете към съдържанието

Курс "Богиня на Любовта"

Начало на курса:

Провежда се: Онлайн

/в затворена група във фейсбук/

Цена: 159 лв

За да запазиш своето място е нужно предварително заплащане на таксата на курса

Какви теми ще бъдат включени в курса "Богиня на Любовта"?

Ще се свържеш по -добре с това по какъв начин се чувстваш обичана и кои са твоите езици  на любовта

Ще можеш да се свържеш по-дълбоко със своята душа и своя вътрешен компас, кое е подхранващо и добро за теб в отношенията и кое не.

Ще направим различни изчистващи енергийни практики за трансформация на натрупан негативен опит/ травми и блокажи през години по отношение на любовта, както и практики за освобождаване енергийно от минали връзки с бивши партньори и отваряне на пространство за новото.

 

Ще се свържеш с това, което е ценно в теб като жена и което привнасяш в своята връзка.
Също така ще ти споделя практики, с които можеш да се заредиш с женска енергия и магнетизъм.

 

Ще имаш достъп до изчистващи и зареждащи медитации за отваряне на нашето сърце за любовта.

Ще се научиш как да проявяваш себе си и как да отстояваш себе си, поставяйки граници в отношенията с твоя партньор; Както и ще научиш ценни техники как можеш да изградиш здрави и пълноценни взаимоотношения с твоя партньор.

Какво ще получиш от този курс:

Над 13 часа полезно съдържание

Програмата се състои от 5 вечерни (19:00 – 20:30) он-лайн срещи + допълнителни видеа и материали, в които ще научиш ценна информация и полезни практики.

Затворена група и подкрепа

Топло затворено онлайн пространство на искреност и разбиране, в което ще можеш открито да споделиш своите въпроси и осъзнавания.

 

Допълнителен бонус към курса

Он-лайн групова среща след края на програмата само за въпроси и отговори.

Конкретни и ефективни практики

Подбрала съм едни от най-мащните и трансформиращи практики за изграждане на щастливи взаимоотношения.

Подкрепа и разбиране

Моята подкрепа в процеса  и отговор с насока на твоите въпроси и споделени осъзнавания по време на курса и в продължение на три месеца след приключване на курса.

Свобода и удобство

Възможност да се включиш в онлайн срещите от уюта на своя дом.

И още:

Осигурен запис

Запис на всички уебинари и видеа, до които ще имаш достъп до 3 месеца след завършването на курса.

Специално за участничките в курса

Изтегляне на гадателска карта от колодата „Напътствие от Богините” за всяка една от дамите в курса с насока какво я очаква в любовта.

 

Допълнителни ресурси

Ще споделям с теб вдъхновяващи  филми и книги, които могат да ти бъдат полезни в процеса.

Ето какво споделят дамите, участвали в курса:

"Попаднах на профила тук "случайно", Колкото може да е случайност всичко в живота. Получи се съвсем леко и ме извика силно да се зачета и задълбая. После без да се усетя се записах за курсовете "Богинята на любовта" и "Богинята в мен". Бях притеглена силно. И съм дълбоко впечатлена от отдадеността, нежността, грацията, любовта и мъдрост, която Михаела ми предложи и зареди в мен. Благодаря за всяко знание и осъзнаване. Благодаря за връзката, която усетих с всички дами в курса, за мен това беше силно и ми се случи за първи път от много дълго време. Отново ще инвестирам в себе си чрез курсовете и материалите предоставени от Михаела. Благодаря. До скоро."
Доротея Владимирова
„Истински впечатлена и очарована съм от Михаела! Включих се в курсовете " Богиня на любовта" и " Богинята в мен" и сърдечно благодаря за професионализма и отдадеността на Михаела към нейното призвание. Получих ценна информация изключително синтезирана и достъпно поднесена, така че да бъде лесно разбрана от всеки човек, получих работещи практики и техники, които вече оказват положителна промяна в моя живот. Препоръчвам я горещо на всяка жена тръгнала по пътя на личностното си развитие! Благодаря!“
-Полина Найденова
„Много съм впечатлена от курса Богинята в мен и Богиня на любовта. Много полезна информация, Мишето е подкрепяща, мотивираща и раздаваща се. Колкото повече искате, толкова повече ще ви даде. Уникален човек и за мен беше огромна радост, че бях част от двата й курса. Тя е човекът за мен, от който тръгнаха всички мои промени в живота.“
Инна Диамандиева
YouTube
YouTube
Instagram