Продължете към съдържанието

Пакет "Промени живота си"

Продължителност: 6 часа

Провежда се: На живо

/в гр. София или гр. Банкя/

Цена: 700 лв

За да запазиш час е нужно предварително заплащане на таксата на пакета

Пакет "Промени живота си"

Комбинация между лична консултация и провеждане на практиките в реална среда

В началото на срещана ни в този интензивен пакет ще проведем лична консултация, в която ще обсъдим темата/ темите, които са важни за теб в момента и за които би искал/а да постигнеш промяна. Вторият етап от личната ни среща ще бъде изпълнението на конкретни действия с моята насока и подкрепа в процеса. Мощният ефект от този пакет идва именно от изпълняването на практиките в реална среда и усещането на ефекта от тях измеримо в живота ти.

Индивидуален подход и ефективни техники

В работата си с всеки един клиент използвам индивидуален подход и спрямо неговите нужди подбирам специални въпроси и техники, с които да го подкрепя. Ще ти споделя ценни и ефективни практики, тествани и даващи резултати, както в моя собствен живот, така и в живота на моите клиентки.

Подкрепа до месец след консултацията

До месец след края на интензивната консултация ще можеш да ми пишеш, споделяйки своите усещания и въпроси и съответно ще получаваш насока и подкрепа от мен в този период.

Ползи за теб от пакета "Промени живота си":

Комбинация между лична консултация и тестване на практиките в реална среда с подкрепа

Ако често се луташ и чудиш от къде да започнеш промяната в живота си или често отлагаш и виждаш повече пречки, отколкото възможности да направи шнещо, този  пакет може да ти бъде изключително полезен. По време на него всяка една от поставените техники ще изпълняваш още същия ден и с моята подкрепа.

Индивидуален подход

Ще разглредаме темата/ темите, която те вълнува в дълбочина със специални техники и индивидуален подход, които ще ти помогнат да постигнеш по-големи трансформации.

Времето, което ще имаме на разположение дава възможност за разглеждане на повече от една тема.

 

Процес в дълбочина и повече яснота

Ще структурираме план за действие за следващите 5 години и ще раздробим този план до стъпки през следващата 1 година и конкретни стъпк, които ще започнем да правим още по време на нашата среща на живо.

Конкретни и ефективни стъпки

В края на консултацията ще сме оформили конкретни ефективни стъпки, които да приложиш до следващата ни среща.

 

Подкрепа след пакет "Промени живота си"

Ще усещаш моята подкрепа и след завършване на пакета „Промени живота си“, като ще можеш да ми изпращаш своите усещания и осъзнавания, както и своите въпроси и да получиш подкрепа от мен до месец след провеждането на консултацията.

Предварителна 30-минутна безплатна консултация за определяне дали пакетът "Промени живота си" е подходящ за теб

Записването за тази консултация включва предварително попълване на анкета и предварителен 30-минутен безплатен разговор, за да мога да те насоча дали този пакет е подходящ за теб.

ВАЖНО! 

Мили приятели,

От декември. 2021 година излизам по майчинство. Ще ви информирам своевременно до кога ще продължи отсъствието ми. През това време личните онлайн консултации, онлайн курсовете и аудио пакетите, които предлагам, няма да могат да бъдат закупени.

Благодаря за това, че сме заедно! Предстои, когато се завърна, да имам още повече идеи как мога да ви бъда полезна. 🙂

Бъдете щастливи и благословени!

С любов,

Михаела Калинкович

Отзиви от клиенти

"Слънчева, отзивчива и с деликатност към моята натура и чувства, Михаела помага със сърце! Тя е страхотен професионалист, който умее да слуша и намира поведенческите ти модели, които вече не вършат работа и с точни съвети, анализи, медитации и упражнения/домашни те води по пътя към изграждане на нова и по-силна личност. В консултациите ми с нея получавам разбиране, съпричастност, друга гледна точка на ситуациите, през които преминавам, подкрепа и кураж. Предизвикателствата, които ми отправя, дори и да не ги разбирам понякога и да упорствам, просто се оставям и доверявам и те във времето дават своя отличен резултат. Благодаря ти, Михаела! "
Милена Иванова
"Бих искала да благодаря на Михаела за прекрасните разговори, които проведохме! След разговора ни се чувствам много по-оптимистично настроена, усещам лекота и спокойствие. Тя ми помогна да осъзная важни неща за себе си и пречките, които ме спират да разгърна потенциала си. Нямам търпение за бъдещи разговори и срещи."
Александра Максимова
Изключително благодарна съм, че имах възможността, днес, да си поговоря с Михаела, на тема, която много ме вълнува. Усетих я много финна, загрижена и с желание да помогне! Изключителна! Срещнах Михаела в интернет пространството „случайно”, но съм на мнение, че случайни срещи няма. Накара ме да се замисля за болезнената ми тема от различен ъгъл. Сега вече се чувствам по-уверена да действам за решаването й! Благодаря още веднъж от сърце!!!
Атанасия Маркова
YouTube
YouTube
Instagram