Пакет "Промени живота си"

Продължителност: 6 часа

Провежда се: На живо

/в гр. София или гр. Банкя/

Цена: 700 лв

За да запазиш час е нужно предварително заплащане на таксата на пакета

Пакет "Промени живота си"

Комбинация между лична консултация и провеждане на практиките в реална среда

В началото на срещана ни в този интензивен пакет ще проведем лична консултация, в която ще обсъдим темата/ темите, които са важни за теб в момента и за които би искал/а да постигнеш промяна. Вторият етап от личната ни среща ще бъде изпълнението на конкретни действия с моята насока и подкрепа в процеса. Мощният ефект от този пакет идва именно от изпълняването на практиките в реална среда и усещането на ефекта от тях измеримо в живота ти.

Индивидуален подход и ефективни техники

В работата си с всеки един клиент използвам индивидуален подход и спрямо неговите нужди подбирам специални въпроси и техники, с които да го подкрепя. Ще ти споделя ценни и ефективни практики, тествани и даващи резултати, както в моя собствен живот, така и в живота на моите клиентки.

Подкрепа до месец след консултацията

До месец след края на интензивната консултация ще можеш да ми пишеш, споделяйки своите усещания и въпроси и съответно ще получаваш насока и подкрепа от мен в този период.

Ползи за теб от пакета "Промени живота си":

Комбинация между лична консултация и тестване на практиките в реална среда с подкрепа

Ако често се луташ и чудиш от къде да започнеш промяната в живота си или често отлагаш и виждаш повече пречки, отколкото възможности да направи шнещо, този  пакет може да ти бъде изключително полезен. По време на него всяка една от поставените техники ще изпълняваш още същия ден и с моята подкрепа.

Индивидуален подход

Ще разглредаме темата/ темите, която те вълнува в дълбочина със специални техники и индивидуален подход, които ще ти помогнат да постигнеш по-големи трансформации.

Времето, което ще имаме на разположение дава възможност за разглеждане на повече от една тема.

 

Процес в дълбочина и повече яснота

Ще структурираме план за действие за следващите 5 години и ще раздробим този план до стъпки през следващата 1 година и конкретни стъпк, които ще започнем да правим още по време на нашата среща на живо.

Конкретни и ефективни стъпки

В края на консултацията ще сме оформили конкретни ефективни стъпки, които да приложиш до следващата ни среща.

 

Подкрепа след пакет "Промени живота си"

Ще усещаш моята подкрепа и след завършване на пакета „Промени живота си“, като ще можеш да ми изпращаш своите усещания и осъзнавания, както и своите въпроси и да получиш подкрепа от мен до месец след провеждането на консултацията.

Предварителна 30-минутна безплатна консултация за определяне дали пакетът "Промени живота си" е подходящ за теб

Записването за тази консултация включва предварително попълване на анкета и предварителен 30-минутен безплатен разговор, за да мога да те насоча дали този пакет е подходящ за теб.

Вземи своя пакет "Промени живота си" още СЕГА като заплатиш 700 лв.
по сметка:
Юробанк България АД
До: Михаела Калинкович ЕООД
IBAN: BG11BPBI79401087835101
BIC: BPBIBGSF
с основание: Пакет "Промени живота си"

Отзиви от клиенти

"Слънчева, отзивчива и с деликатност към моята натура и чувства, Михаела помага със сърце! Тя е страхотен професионалист, който умее да слуша и намира поведенческите ти модели, които вече не вършат работа и с точни съвети, анализи, медитации и упражнения/домашни те води по пътя към изграждане на нова и по-силна личност. В консултациите ми с нея получавам разбиране, съпричастност, друга гледна точка на ситуациите, през които преминавам, подкрепа и кураж. Предизвикателствата, които ми отправя, дори и да не ги разбирам понякога и да упорствам, просто се оставям и доверявам и те във времето дават своя отличен резултат. Благодаря ти, Михаела! "
Милена Иванова
"Бих искала да благодаря на Михаела за прекрасните разговори, които проведохме! След разговора ни се чувствам много по-оптимистично настроена, усещам лекота и спокойствие. Тя ми помогна да осъзная важни неща за себе си и пречките, които ме спират да разгърна потенциала си. Нямам търпение за бъдещи разговори и срещи."
Александра Максимова
Изключително благодарна съм, че имах възможността, днес, да си поговоря с Михаела, на тема, която много ме вълнува. Усетих я много финна, загрижена и с желание да помогне! Изключителна! Срещнах Михаела в интернет пространството „случайно”, но съм на мнение, че случайни срещи няма. Накара ме да се замисля за болезнената ми тема от различен ъгъл. Сега вече се чувствам по-уверена да действам за решаването й! Благодаря още веднъж от сърце!!!
Атанасия Маркова