Продължете към съдържанието

Лична консултация

Продължителност: 60 мин

Провежда се: Онлайн

/през месинджър, вайбър или по друг начин/

Цена: 49 лв

За да запазиш час е нужно предварително заплащане на консултацията

Как протича личната консултация?

Топъл разговор

Консултацията протича под формата на топъл разговор, по време на който спокойно ще можеш да споделиш това, което е важно за теб в този момент. По време на консултацията ще усещаш моята подкрепа и разбиране.

Индивидуален подход и ефективни техники

В работата си с всеки един клиент използвам индивидуален подход и спрямо неговите нужди подбирам специални въпроси и техники, с които да го подкрепя. Ще ти споделя ценни и ефективни практики, тествани и даващи резултати, както в моя собствен живот, така и в живота на моите клиентки.

Подкрепа както по време, така и след консултацията

След края на консултацията докато изпълняваш поставените техники, ще усещаш моята подкрепа в процеса и ще можеш да се обърнеш към мен, ако в хода на изпълнение ти се появят въпроси. * Това важи за периода до един месец след консултацията. * Консултацията може да бъде проведена до месец след заплащането и. След този период,се счита автоматично за проведена.

Ползи за теб от личната консултация:

Среда на пълно приемане и подкрепа

Ще можем да поговорим за важните за теб теми в момента по време на топъл разговор по женски.

 

Индивидуален подход

Ще разглредаме темата, която те вълнува в дълбочина със специални техники и индивидуален подход, които ще ти помогнат да постигнеш по-големи трансформации.

Процес в дълбочина и повече яснота

С моя помощ ще достигнеш до повече яснота и осъзнавания относно споделените теми.

Конкретни и ефективни стъпки

В края на консултацията ще сме оформили конкретни ефективни стъпки, които да приложиш след нашата среща.

Подкрепа след консултацията

Също така ще усещаш моята подкрепа и по време на изпълнението на поставените техники след нашата среща, като ще имаш възможност в продължение на месец след консултацията ни да споделяш осъзнавания и въпроси, появили се при изпълнение на техниките.

Удобство и свобода

Консултацията се провежда онлайн, което дава много повече удобство и свобода, тъй като ще можеш да се включиш от всяко едно кътче на света от уюта на своят дом.

ВАЖНО! 

Мили приятели,

От декември. 2021 година излизам по майчинство. Ще ви информирам своевременно до кога ще продължи отсъствието ми. През това време личните онлайн консултации, онлайн курсовете и аудио пакетите, които предлагам, няма да могат да бъдат закупени.

Благодаря за това, че сме заедно! Предстои, когато се завърна, да имам още повече идеи как мога да ви бъда полезна. 🙂

Бъдете щастливи и благословени!

С любов,

Михаела Калинкович

Отзиви от клиенти

"Михаела е много позитивна и разбираща. Успява да чуе това, което не е казано с думи и да го извади на бял свят. Много ми хареса, че дава ясни и конкретни стъпки, с които да се стигне до желаната промяна."
Мая Павлова
"Бих искала да благодаря на Михаела за прекрасните разговори, които проведохме! След разговора ни се чувствам много по-оптимистично настроена, усещам лекота и спокойствие. Тя ми помогна да осъзная важни неща за себе си и пречките, които ме спират да разгърна потенциала си. Нямам търпение за бъдещи разговори и срещи."
Александра Максимова
Изключително благодарна съм, че имах възможността, днес, да си поговоря с Михаела, на тема, която много ме вълнува. Усетих я много финна, загрижена и с желание да помогне! Изключителна! Срещнах Михаела в интернет пространството „случайно”, но съм на мнение, че случайни срещи няма. Накара ме да се замисля за болезнената ми тема от различен ъгъл. Сега вече се чувствам по-уверена да действам за решаването й! Благодаря още веднъж от сърце!!!
Атанасия Маркова
YouTube
YouTube
Instagram