Продължете към съдържанието

„Тайната на щастливите взамиоотношения“

/Как да превърнем партньора си от непоносим в любим? /

Онлайн курс в 2 модула, старт 20 -ти септември 2019г.

Ако темата за изграждането на щастливи партньорски взаимооотношения те вълнува, този курс е много подходящ за теб!

Доказан факт е че хората, които са в щастливи и хармонични взаимоотношения живеят по-дълго и са по-здрави, усещат се по-щастливи и удовлетворени в живота си. Да,обаче фактите показват, че близо 90% от връзките са изпъстрени с караници, неразбиране, стрес, несигурност, уязвимост, недоверие и всичко това влияе върху качеството на живота ни, вътрешните ни усещания и не на последно място на нашето здраве.

Модул 1 „Защо моят партньор е такъв?“- 20. 09.2019г:

 • Партньорът ти изнервя/ дразни ли те?

 • Наранява ли често чувствата ти?

 • Започнала ли си да виждаш повече от неговите недостатъци с времето?

 • Чувстваш ли се неразбрана във връзката?

 • Затрудняваш ли се да общуваш с него?

 • Карате ли се често? Трудно ли ти е да го разбираш какво има предвид?

 • Чувстваш ли, че ти липсва нещо във връзката ви?

 • Напомня ли ти този твой партньор на някой от бившите ти партньори?

Ако си отговорила с ДА на два или повече от тези въпроси, в този модул ще разгледаме защо партньорът ти е такъв, какъвто е и какво можеш да направиш, така че да подобриш вашите взаимоотношения. Ще поговорим за травмите и ограничаващите убеждения в любовта, за миналия опит, който често влияе върху настоящите ни взаимоотношения, както и за митовете в любовта, които се предават от уста на уста, но затрудняват взаимоотношенията, вместо да ги облекчават. Този модул е посветен на всичко онова, което ни ограничава и спъва по пътя към изграждането на щастливи взаимоотношения.

Модул 2 „Как мога да разбирам по-добре моя партньор?“ – 22.09.2019г.

В този модул ще научиш повече за:

 • Разликите между мъжката и женската енергия. Как да балансираш тези две енергии в себе си и как можеш да стимулираш партньора си да проявява повече мъжка енергия?

 • Ще научиш повече за разликите между мъжкия и женски начин на възприемане на информация, действие и общуване. Ако приемем, че жените и мъжете говорим на различни езици, то този модул ще ти помогне да разбираш неговия език и да го учиш на своя език. Ще разбереш как можеш ефективно да споделяш желанията си със своя партньор, така че да се разбирате с по-голяма лекота. Как да го стимулираш към действие и инициативност? Както и ще разбереш защо прави определени свои действия, които до момента са оставали неразбираеми за теб?

 • Ще получиш 7 главни насоки за щастливи взаимоотношения.

 • Ще ти споделя и ритуали, които можеш да включиш във вашето ежедневие.

 • На каква основа изграждаме връзката си и как можем да засилим любовта и привличането?

Ако споделените теми ти резонират и искаш да внесеш повече яснота, любов и приемане в своите взаимоотношения, то можеш да запазиш своето място за онлайн курса още СЕГА!

Специален бонус за бързите от вас:

Бонус при ранно записване и заплащане на курса до 16- ти септември – изтегляне на карта с напътствие от Ангелите по един твой конкретен въпрос, свързан с любовните взаимоотношения.

Водеш на курса: Михаела Калинкович

Повече информация за мен можеш да научиш като натиснеш ТУК!

Как можеш да се запишеш?

Моля, преведи сумата от 49 лв по следната сметка, като след превод на сумата е нужно да ми изпратиш съобщение на m.kalinkovich@gmail.com със снимка на платежното, за да мога да те добавя в затворената група във фейсбук, в която ще се проведе курсът.

Юробанк България АД

BG11 BPBI 7940 1087 8351 01

Михаела Калинкович ЕООД

С основание “Щастливи взаимоотношения”

YouTube
YouTube
Instagram