Продължете към съдържанието

Пакет "3 лични консултации"

Продължителност: 3 часа

Провежда се: Онлайн

/през месинджър, вайбър или по друг начин/

Цена: 98 лв

За да запазиш час е нужно предварително заплащане на пакета

Специален подарък: Пакетът е на цената на две лични консултации, като по този начин третата консултация е безплатна за теб.

* Пакетът от 3 лични консултации може да бъде проведен до два месеца след заплащане на пакета. След изтичане на този период останалите консултации се считат автоматично за проведени. Това важи в случаите, когато консултациите се отлагат системно без уважителна причина от страна на клиента.

Как протичат личните консултации?

Топъл разговор

Всяка една от консултациите протича под формата на топъл разговор, по време на който спокойно ще можеш да споделиш това, което е важно за теб в този момент. По време на всяка консултация ще усещаш моята подкрепа и разбиране.

Индивидуален подход и ефективни техники

В работата си с всеки един клиент използвам индивидуален подход и спрямо неговите нужди подбирам специални въпроси и техники, с които да го подкрепя. Ще ти споделя ценни и ефективни практики, тествани и даващи резултати, както в моя собствен живот, така и в живота на моите клиентки.

Подкрепа както по време, така и след консултацията

След края на всяка една от консултациите докато изпълняваш поставените техники, ще усещаш моята подкрепа в процеса и ще можеш да се обърнеш към мен, ако в хода на изпълнение ти се появят въпроси. * Това важи за периода до един месец след завършване на пакета от консултации.

Ползи за теб от пакета "3 лични консултации":

Среда на пълно приемане и подкрепа

Ще можем да поговорим за важните за теб теми в момента по време на топъл разговор по женски.

 

Индивидуален подход

Ще разгледаме темите, които те вълнуват  в дълбочина със специални техники и индивидуален подход, които ще ти помогнат да постигнеш по-големи трансформации.

Процес в дълбочина и повече яснота

С моя помощ ще достигнеш до повече яснота и осъзнавания относно споделените теми.

Конкретни и ефективни стъпки и подкрепа в процеса

В края  на всяка една от консултациите  ще сме оформили конкретни ефективни стъпки, които да приложиш до следващата ни среща. Като също така ще можеш да споделяш с мен своите въпроси и осъзнавания както между отделните консултации в пакета, така и месец след завършването на процеса.

 

Специален бонус

Изтегляне на карта от колодата „Напътствия от Богините“ по въпросите, които те вълнуват. Посланията от картите са изцяло конструктивни и допълнително насочващи те какво е подходящо да преприемеш в дадената ситуация.

Посланията от картите са интуитивни, изключително точни и са прекрасен допълващ елемент към трите лични консултации. 

Удобство и свобода

Консултациите се провеждат онлайн, което дава много повече удобство и свобода, тъй като ще можеш да се включиш от всяко едно кътче на света от уюта на своята дом.

ВАЖНО! 

Мили приятели,

От декември. 2021 година излизам по майчинство. Ще ви информирам своевременно до кога ще продължи отсъствието ми. През това време личните онлайн консултации, онлайн курсовете и аудио пакетите, които предлагам, няма да могат да бъдат закупени.

Благодаря за това, че сме заедно! Предстои, когато се завърна, да имам още повече идеи как мога да ви бъда полезна. 🙂

Бъдете щастливи и благословени!

С любов,

Михаела Калинкович

Отзиви от клиенти

"Слънчева, отзивчива и с деликатност към моята натура и чувства, Михаела помага със сърце! Тя е страхотен професионалист, който умее да слуша и намира поведенческите ти модели, които вече не вършат работа и с точни съвети, анализи, медитации и упражнения/домашни те води по пътя към изграждане на нова и по-силна личност. В консултациите ми с нея получавам разбиране, съпричастност, друга гледна точка на ситуациите, през които преминавам, подкрепа и кураж. Предизвикателствата, които ми отправя, дори и да не ги разбирам понякога и да упорствам, просто се оставям и доверявам и те във времето дават своя отличен резултат. Благодаря ти, Михаела! "
Милена Иванова
"Михаела е прекрасен треньор! Спечели ме със своята откритост, лъчезарност и увереност. По време на консултациите, които направих с нея, тя ме предразположи така, че всички притеснения изчезнаха и успях да се отпусна и да й се доверя напълно. С такава лекота, увереност и търпение ме водеше през целия процес на трансформация, че исках още и още да бъда в нейното внимание и обкръжение. Чувството на удовлетвореност, което изпитах в края на срещите ми с нея, е знак за мен, че съм направила правилния избор с нея. Сърдечно Благодаря, Михаела! Бъди все така сияйна, подкрепяща, разбираща и помагаща на хората, като мен, които имат нужда от осъзнаване и помощ по пътя на тяхната трансформация. За мен е чест, че беше част от пътя ми на себеосъзнаването ми. Благодаря!"
Ирина Тодорова
"Михаела е способна дори и в най-тежката ситуация да ми покаже хубавата страна, когато съм толкова ядосана, че да не мога да си намеря място - да ме накара да видя нещата отстрани и реално, и по този начин да ме извади от блатото на ядът ми, като същевременно ми показва решение.. Най-важното за мен е, че тя може да ме научи да уважавам и обичам осъзнато себе си, а според мен от там започват проблемите"
Лора Кирова
YouTube
YouTube
Instagram